Aktuelno

Poseta predsednika Pokrajinske vlade

Biznis Park, Bački Petrovac-Business Park, Bački Petrovac-Poseta predsednika Pokrajinske vlade

Krajem prošle nedelje bili smo u prilici da u Business Park-u ugostimo predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića. Predsednik Mirović je u pratnji predsednika opštine Bački Petrovac Srđana Simića i direktora Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljka Kovačevića obišao Business Park i pojedine zakupce naše industrijske zone. Prilikom posete održan je i konstruktivan sastanak sa našim gostima.

 

„Važna činjnica je i postojanje industrijske zone u privatnom vlasništvu u Bačkom Petrovcu. Ovde je privatna inicijativa napravila poslovni plan, realizovala investicije, stvorila uslove za dolazak novih kompanija i nadamo se da ćemo zajedno sa njima, uz podsticaje koje su sa pokrajinskog nivoa na raspolaganju, biti saradnici i dodatno konkurentni da mnogi izaberu baš Bački Petrovac za ulaganje“, izjavio je Mirović po obilasku Business park-a.

 

Ova poseta jedokaz o značaju koji Business Park ima za Bački Petrovac i okolinu. Mi ćemo se truditi da i dalje budemo pravi domaćini našim postojećim i budućem zakupcima. Nadamo se da ćemo i uz podršku pokrajinske administracije uspeti da privučemo još više novih investitora i obezbedimo lokalnom stanovništvu što više novih radnih mesta.