Aktuelno

SME Week 2014. u Business Park-u

Biznis Park, Bački Petrovac-Business Park, Bački Petrovac-SME Week 2014. u Business Park-u

U skladu sa svojom dosadašnjom praksom društveno odgovornog poslovanja, Business Park Bački Petrovac i konsultantsko preduzeće Kreativne inovacije doo iz Beograda organizuju besplatan otvoreni trening za preduzetnice i preduzetnike iz Novog Sada, Bačkog Petrovca, Bačke Palanke, Subotice i šire. 
Trening će se održati u Business Park-u, Industrijska zona BB, Bački Petrovac, u konferencijskoj sali upravne zgrade, 26.03.2014. godine, sa početkom u 11 h i trajaće do 15 h.  Organizovanjem ove manifestacije, želeli smo da obeležimo SME Week 2014. i da se pozabavimo onim izazovima sa kojima se svi naš preduzetnici susreću u svom radu.
Iskusni predavači i treneri iz Kreativne inovacije doo pokušaće da lokalnim preduzetnicima prenesu deo svojih znanja i iskustava, a Business Park Bački Petrovac je tu, da kao i uvek, pomogne stvaranje preduzetničkog ambijenta.  Tema na koju će biti obraćena posebna pažnja je „Lanac vrednosti kroz GLOBAL GAP sistem“.
Nakon treninga, posetiocima će biti omogućeno da u pratnji obiđu kompleks privatne industrijske zone Business Park i da se uvere u to zašto je poslovanje na ovom mestu povoljnije nego bilo gde u Srbiji.
Obzirom da je učešće na treningu besplatno, a broj mesta ograničen, poželjno bi bilo da se zainteresovani prijave što pre putem e-maila kreativne.inovacije1@gmail.com. 
Ovo je prvi zajednički projekat koji Business Park doo i Kreativne inovacije doo realizuju, ali se svakako nadamo da će postati tradicionalan, baš kao i posete holandskih studenata sa univerziteta HVA iz Amsterdama, sponzorisanje lokalnih udruženja i klubova i tome slično.

online will my husband cheat again why men cheat